icon-search
icon-search

Case Study

Bagaimana Ensutouc Berjaya Bantu Rawat Jeragat & Kusam

Bagaimana Ensutouc Berjaya Bantu Rawat Jeragat & Kusam

Ensutouch merupakan sebuah inovasi terbaru, yang berjaya dihasilkan oleh 12 orang Saintis Sirim Berhad yang diketuai oleh Dr Nurul Izza Nordin selaku penyelidik kanan Sirim Berhad. Dengan menggunakan teknologi lengkap yang dimiliki oleh Sirim Berhad

Baca lebih lanjut →


Case 10 : Jerawat Berkurang

Dieyna H.

Case 10 : Jerawat Berkurang

Perbezaan ketara selepas menggunakan set Ensutouch. Jerawat yang dulunya besar dan selalu tumbuh kini semakin tiada. Parut juga cepat sembuh. - Hazlinda Hasraf -

Baca lebih lanjut →


Case 9 : Jeragat, Jerawat Semakin Berkurang

Dieyna H.

Case 9 : Jeragat, Jerawat Semakin Berkurang

Masalah kulit ini saya hadapi awal thn 2018. Pelbagai produk yg saya guna untuk menyembuhkan semula kulit saya. Harga saya dah tak kisah asal muka sembuh drp masalah kulit. Lepas satu produk, tukar lg, tukar dan tukar. Tidak ada satupun yg menunjukk

Baca lebih lanjut →


Case 8 : Jeragat Degil

Dieyna H.

Case 8 : Jeragat Degil

Puan Norlaila, masalah jeragat. Penggunaan ensutouch selama sebulan. Sekarang jeragat hampir pudar, & muka pun bersih dan segar je.

Baca lebih lanjut →


Case 7: Parut Pudar, Liang Roma Mengecil

Dieyna H.

Case 7: Parut Pudar, Liang Roma Mengecil

Perubahan ketara selepas 14 hari menggunakan Ensutouch. Parut jerawat semakin pudar, kedutan di dahi semakin berkurangan (hampir hilang) , kulit juga semakin halus (liang roma semakin mengecil)

Baca lebih lanjut →


Case 6 : Jeragat, Kusam

Dieyna H.

Case 6 : Jeragat, Kusam

Saya seorang peniaga makanan yang selalu berhapadapan dengan panas dan bahang memasak di dapur. Muka saya jadi berminyak dan berjeragat teruk. Telah banyak produk saya cuba dan banyak duit yang telah dilaburkan demi mendapatkan kembali wajah saya ya

Baca lebih lanjut →


Case 5 : Jeragat, Parut Jerawat

Dieyna H.

Case 5 : Jeragat, Parut Jerawat

Baca lebih lanjut →


Case 4 :Jeragat, Muka Semakin Tegang

Dieyna H.

Case 4 :Jeragat, Muka Semakin Tegang

Saya berumur 62 tahun, bekas kakitangan awam. Saya secara konsisten menjaga kulit muka tanpa panduan secara betul. Saya tak pernah menggunakan serum dan pelindung uv. Jeragat manja pun naik. Sehinggalah saya "jumpa" konsultan ensutouch mengesyorkan

Baca lebih lanjut →


Case 3 : Jeragat, Kusam

Dieyna H.

Case 3 : Jeragat, Kusam

Mula guna ensutouch dgn set trial..dlm tempoh 3minggu pnggunaan dah mula nmpk perubahan positif. Ini buat saya yakin dan terus repeat regular set.. Sebelum ni berbagai2 produk saya cuba, dah ribu riban saya labur tetapi gagal. Dgn Ensutouch saya ras

Baca lebih lanjut →


Case 2 : Jerawat, Parut, Kusam

Dieyna H.

Case 2 : Jerawat, Parut, Kusam

Nama : Nurul Atiqah Binti Zulkifli Umur : 19 Tahun Pekerjaan : Student Saya jenis kulit yg bermasalah seperti kulit kering dan sedikit bintik hitam diwajah dan kusam .. masa waktu saya bersekolah , saya rajin bersukan dan berjemur dibawah matahari .

Baca lebih lanjut →


Kes 1 : Pengguna Parut Jerawat

ensutouch

Kes 1 : Pengguna Parut Jerawat

“Alhamdulillah parut jerawat pada bahagian pipi saya dah start pudar dan hilang setelah sy menggunakan ensutouch selama hampir 2 minggu. Dah bermacam-macam produk yang sy dah gunakan termasuk produk international utk hilangkan parut jerawat sy.. seh

Baca lebih lanjut →

Bakul anda
Bakul anda masih kosong.
Sila layari produk kami di sini.