icon-search
icon-search

Betul Ker Ensutouch Tak Ada Duta..??Tapi ada Data

Betul Ker Ensutouch Tak Ada Duta..??Tapi ada Data

Bukanlah biasa-biasa, apabila sekumpulan 12 orang Saintis Sirim Berhad telah mengambil masa selama hampir 2 tahun setengah untuk melakukan kajian ke atas keberkesanan ENZIM BROMELIN yang di ekstrak daripada nanas dalam membantu merawat masalah kulit kering, kusam yang menyebabkan punca berlakunya masalah-masalah kulit yang lain.

Kajian dan penyelidikan ini dibiayai oleh Kerajaan Malaysia an diketuai oleh Dr Nurul Izza Nordin selaku Ketua penyelidik sepenuh masa di (IBRC) Industrial Biotechnology Research Centre Sirim Berhad.

Hasil penyelidikan yang telah dijalankan oleh Saintis Sirim Berhad telah berjaya menghasilkan set penjagaan wajah yang diberi nama ENSUTOUCH KOSMESEUTIKAL yang telah dipatentkan oleh Sirim Berhad.


Ensutouch mempunyai bukti yang lengkap, di mana ianya dapat membantu memberikan kesan yang baik ke atas kulit kering serta kesan pencerahan secara semulajadi melalui proses pengantian sel kulit baru atau lebih dikenali sebagai proses rejuvinasi.

Saintis Sirim Berhad menggunakan 100% teknologi hijau untuk mengkaji Enzim Bromelin selama 2 tahun. Ensutouch telah dikaji dengan proses 3D cell iaitu kulit manusia bukan pada kulit binatang yang pastinya akan menujukkan keputusan yang sebenar untuk memastikan ia sesuai pada kulit manusia. Setiap 1 jam akan di check bagi memastikan keputusan 3D cell itu memuaskan.

Paling dasyat yang hanya dibuat oleh kajian SAINTIS SIRIM BERHAD terhadap Ensutouch ialah, produk ini diuji kepada 100 orang wanita Malaysia sebelum ia dikeluarkan bagi memastikan ia benar benar sesuai untuk semua wanita di Malaysia dan keputusan nya sangat sangat baik. 

Walaupun hanya baru dipasarkan secara rasminya pada 16hb Mac 2019 yang telah dirasmikan oleh Ketua Setiausaha Kementerian Pertanian Malaysia Dato' Mohd Sallehhuddin Bin Hassan. 

Ensutouch telah mendapat sambutan yang mengalakkan dan sudah ada testimoni pengguna yang telah berjaya dibantu oleh Ensutouch.

Lihat testimoni Ensutouch disini ye 

http://ensutouch.net/blogs/case-study 

Jadi, produk ENSUTOUCH adalah satu satunya produk yang mempunyai kajian Saintifik dengan HARGA MAMPU MILIK yang akan membantu para wanita di Malaysia bagi menjadikan kulit wajah cantik berseri dan dirawat dengan produk yang penuh data dan 100% bahan semulajadi. Ensutouch adalah produk luarbiasa !

Untuk Info Lanjut..Sila berhubung dengan Specialist Ensutouch 


KLIK UNTUK WASSAP PERUNDING ENSUTOUCHSeterusnya Sebelumnya

Bakul anda masih kosong.
Terus membeli-belah