icon-search
icon-search

Case Study

Bagaimana Ensutouc Berjaya Bantu Rawat Jeragat & Kusam

Ensutouch merupakan sebuah inovasi terbaru, yang berjaya dihasilkan oleh 12 orang Saintis Sirim Berhad yang diketuai oleh Dr Nurul Izza Nordin selaku penyelidik kanan Sirim Berhad. Dengan menggunakan teknologi lengkap yang dimiliki oleh Sirim Berhad

Read more →


Case 10 : Jerawat Berkurang

Dieyna H.

Perbezaan ketara selepas menggunakan set Ensutouch. Jerawat yang dulunya besar dan selalu tumbuh kini semakin tiada. Parut juga cepat sembuh. - Hazlinda Hasraf -

Read more →


Case 9 : Jeragat, Jerawat Semakin Berkurang

Dieyna H.

Masalah kulit ini saya hadapi awal thn 2018. Pelbagai produk yg saya guna untuk menyembuhkan semula kulit saya. Harga saya dah tak kisah asal muka sembuh drp masalah kulit. Lepas satu produk, tukar lg, tukar dan tukar. Tidak ada satupun yg menunjukk

Read more →


Case 8 : Jeragat Degil

Dieyna H.

Puan Norlaila, masalah jeragat. Penggunaan ensutouch selama sebulan. Sekarang jeragat hampir pudar, & muka pun bersih dan segar je.

Read more →


Case 7: Parut Pudar, Liang Roma Mengecil

Dieyna H.

Perubahan ketara selepas 14 hari menggunakan Ensutouch. Parut jerawat semakin pudar, kedutan di dahi semakin berkurangan (hampir hilang) , kulit juga semakin halus (liang roma semakin mengecil)

Read more →


Case 6 : Jeragat, Kusam

Dieyna H.

Saya seorang peniaga makanan yang selalu berhapadapan dengan panas dan bahang memasak di dapur. Muka saya jadi berminyak dan berjeragat teruk. Telah banyak produk saya cuba dan banyak duit yang telah dilaburkan demi mendapatkan kembali wajah saya ya

Read more →


Case 5 : Jeragat, Parut Jerawat

Dieyna H.

Read more →


Case 4 :Jeragat, Muka Semakin Tegang

Dieyna H.

Saya berumur 62 tahun, bekas kakitangan awam. Saya secara konsisten menjaga kulit muka tanpa panduan secara betul. Saya tak pernah menggunakan serum dan pelindung uv. Jeragat manja pun naik. Sehinggalah saya "jumpa" konsultan ensutouch mengesyorkan

Read more →


Case 3 : Jeragat, Kusam

Dieyna H.

Mula guna ensutouch dgn set trial..dlm tempoh 3minggu pnggunaan dah mula nmpk perubahan positif. Ini buat saya yakin dan terus repeat regular set.. Sebelum ni berbagai2 produk saya cuba, dah ribu riban saya labur tetapi gagal. Dgn Ensutouch saya ras

Read more →


Case 2 : Jerawat, Parut, Kusam

Dieyna H.

Nama : Nurul Atiqah Binti Zulkifli Umur : 19 Tahun Pekerjaan : Student Saya jenis kulit yg bermasalah seperti kulit kering dan sedikit bintik hitam diwajah dan kusam .. masa waktu saya bersekolah , saya rajin bersukan dan berjemur dibawah matahari .

Read more →


Kes 1 : Pengguna Parut Jerawat

ensutouch

“Alhamdulillah parut jerawat pada bahagian pipi saya dah start pudar dan hilang setelah sy menggunakan ensutouch selama hampir 2 minggu. Dah bermacam-macam produk yang sy dah gunakan termasuk produk international utk hilangkan parut jerawat sy.. seh

Read more →

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.